BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Deens koningshuis op Facebook en Instagram

De Deense koninklijke familie is sinds dinsdag ook vertegenwoordigd op Facebook en Instagram. Dat heeft het hof bekendgemaakt.

Het Deense hof begint goed! Op Facebook deelt het koningshuis een video van koningin Margrethe die herinneringen ophaalt. Aan het einde van de video maakt zoon kroonprins Frederik een foto van de koningin. Dit kiekje is dan weer als eerste foto geplaatst op hun nieuwe Instagram.

Op de sociale media kunnen volgers de laatste updates van de familie verwachten. Zo krijgen ze onder meer een kijkje achter de schermen tijdens grote evenementen. Recentelijk vernieuwde het hof nog de officiële website. Ook waren de Deense royals al actief op YouTube.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: