BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Een outfit met een boodschap

Soms vertellen de outfits van de royals meer dan woorden kunnen zeggen. Een trotse koningin Elizabeth draagt bij de opening van de paarse metrolijn in Londen een lila mantelpakje en koningin Máxima kiest voor een Jackie Kennedy-look bij het bezoek aan het Witte Huis.

Welke royals doen het goed, gepast kleden voor een belangrijke activiteit? Zaterdag vertelt stijlmeester Bodo Breg in Blauw Bloed hoe de vrouwelijke royals zorgen dat ze zonder een woord te zeggen, met hun outfit een duidelijk signaal afgeven.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: