BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

George en Charlotte hebben nieuw huisdier

Prins George en zijn zusje prinses Charlotte hebben samen een hamster. Het knaagdier in Anmer Hall in Norfolk heet Marvin, verklapte hun moeder woensdag.

De hertogin van Cambridge vertelde over het nieuwe huisdier toen ze met kinderen in gesprek was tijdens de opening van een kinderspeelplaats in de Magic Garden van Hampton Court Palace, een voormalige koninklijke residentie aan de Thames ten zuidwesten van Londen.

''Ze vertelde over hun hamster en dat Charlotte er dol op is, omdat de snorharen altijd haar gezicht kietelen'', vertelt de 9-jarige Darcey aan Hello!. Marvin is het tweede huisdier in het gezin. William en Kate kregen in april 2011 een Engelse cockerspaniël van haar vader James Middleton.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: