BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Het vermaken van koninklijke kleding

Af en toe kiezen de royals ervoor om de stof van een gedragen japon te laten vermaken tot een nieuw kledingstuk. Prinses Beatrix liet van een jurk een mantelpakje maken en koningin Máxima liet van een lange witte avondjurk een kortere zomerse japon maken.

Zaterdag in Blauw Bloed vertelt modeblogger Josine Droogendijk over vermaken van de koninklijke kleding!

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers:

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook