BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Jarige koningin Máxima gewoon aan het werk

Koningin Máxima viert dinsdag haar 45e verjaardag, maar ze is ook gewoon aan het werk. De koningin opende dinsdagmorgen in World Forum in Den Haag het eerste lustrumcongres van de Pensioenfederatie.

De jarige koningin wilde geen gezongen 'lang zal ze leven' toen ze het jubileumcongres opende. Aan die wens werd gehoor gegeven. Maar ze werd wel toegezongen door het ensemble Nuevo Nocturna, dat Gracias a la vida (dank voor het leven) ten gehore gebracht, een lied dat wereldwijd wordt geassocieerd met de Argentijnse zangeres Mercedes Sosa.

Koningin Máxima woonde als erevoorzitter van het platform Wijzer in Geldzaken het eerste uur bij van het congres. Onderwerp van gesprek was onder meer hoe Nederlanders bewust gemaakt kunnen worden om zich al in een vroeg stadium te bekommeren om hun pensioen.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: