BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Kate in actie op nieuwe zeilboot Portsmouth

Het Britse koningshuis heeft een sportieve video van hertogin Catherine gedeeld op sociale media. Op de beelden zien we de vrouw van prins William in actie op een nieuw model zeilboot.

Catherine, groot fan van zeilen, was vorige week vrijdag weer in Portsmouth. In de havenstad in het zuidoosten van Engeland bracht de hertogin van Cambridge een bezoek aan 1851 Trust, een stichting die jongeren aanmoedigt te gaan zeilen.

Kate opende in Portsmouth een nieuw informatiecentrum van 1851 Trust. Ze kreeg een rondleiding door het nieuwe centrum, dat informatie moet geven over de technologie die bij zeilen komt kijken.

Ben Ainslie

In Portsmouth kwam Kate de bekende zeiler Ben Ainslie weer tegen. Hij is ambassadeur van 1851 Trust en ontmoette de hertogin tijdens haar eerdere bezoeken. Dit keer gaf Ben uitleg over het model van een nieuwe boot en ging hij samen met de hertogin het water op.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: