BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koningspaar op selfie met Ali B

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima woonden donderdagavond het 5 mei-concert bij, de afsluiting van de nationale viering van de bevrijding. Voor aanvang arriveerde het koningspaar bij Koninklijk Theater Carré.

Het concert vond traditiegetrouw plaats op en rond de Amstel voor Koninklijk Theater Carré. Ook premier Mark Rutte was erbij. Dit jaar speelde het Radio Filharmonisch Orkest en betraden Ali B, Paul de Munnik, Hadewych Minis en de cast van de musical De Tweeling het podium op de Amstel.

Selfie met het koningspaar

Voorafgaand aan het concert ging het koningspaar nog even op de foto met artiesten Ali B en Hadewych Minis. "Majesteit wilde persé een foto met Hadewych en mij", grapt Ali B. 

Japon van Natan

De koningin schitterde in een japon die je wellicht bekend voor kan komen. In maart droeg Máxima het goudkleurige jurkje met bloemen al eens tijdens het staatsbezoek aan Frankrijk. 

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: