BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Máxima reikt Koning Willem I Prijs uit

Koningin Máxima heeft donderdagavond in Eindhoven de de Koning Willem I Prijs 2016 uitgereikt. In de categorie midden- en kleinbedrijf ging de prijs naar Tobroco Machines in Oisterwijk. In de categorie grootbedrijf won Philips in Eindhoven. De Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap 2016 ging naar Koppert Cress.

De Koning Willem I Prijs is een ondernemingsprijs die sinds 1958 tweejaarlijks wordt toegekend door de Koning Willem I Stichting. De genomineerden en de winnaars zijn beoordeeld op durf, daadkracht, duurzaamheid, innovatie en doorzettingsvermogen.

De Koning Willem I Stichting is in 1958 op initiatief van De Nederlandsche Bank in het leven geroepen. De Stichting heeft als doelstelling de nationale economie nieuwe impulsen te geven en daarmee het aanzien van het Nederlandse bedrijfsleven te vergroten.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: