BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Nieuwe foto's Carl Philip, Sofia en prinsje Alexander

Prins Carl Philip is vrijdag 37 jaar geworden! Speciaal voor deze feestelijke dag heeft het Zweedse hof vijf nieuwe foto's vrijgegeven.

Op de vijf nieuwe foto's poseert prins Carl Philip met zijn vrouw prinses Sofia en hun pasgeboren zoon prins Alexander. Het prinsje werd op 19 april geboren in Stockholm en is het eerste kindje van het paar. Bij de foto's staat ook een persoonlijk bericht van Carl Philip en Sofia:

"We willen u op deze manier bedanken voor alle felicitaties die wij hebben ontvangen na de geboorte van onze zoon, prins Alexander. We hebben erg veel waardering voor uw warmte en zorgzaamheid.''

Op 13 juni 2015 zijn Carl Philip en Sofia getrouwd.

Sofia Carl Philip Alexander 2

Sofia Carl Philip Alexander

Schommel Carl Philip Sofia Alexander 02