BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Nieuwe foto's van prinsesjes Estelle en Leonore

Prinses Madeleine van Zweden heeft zondag drie nieuwe foto's gedeeld op Facebook. De foto's zijn vrijdag gemaakt op de dag dat prins Oscar, de zoon van prinses Victoria en prinses Daniel werd gedoopt.

'Mijn zus en ik zijn gezegend als moeder met twee kleine lieve meisjes die dol zijn op elkaar!' schrijft prinses Madeleine. Op de foto's zien we prinses Estelle (4) en prinses Leonore (2) met elkaar lachen en knuffelen. Op de derde foto poseert Madeleine zelf met haar dochter Leonore.

Leonore valt van stoel

Beide prinsesjes waren vrijdag aanwezig bij de doop van prins Oscar, het broertje van Estelle. Estelle bleef vrij rustig zitten tijdens de dienst maar Leonore had wat moeite met stilzitten. De dochter van Madeleine danste rond en viel tijdens een lied van haar stoeltje af.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: