BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins Harry heeft last van zijn rug

Prins Harry is zaterdag uit de polowedstrijd gestapt die hij onder meer samen met zijn broer prins William in Coworth Park speelde om aandacht te vragen voor het goede doel. Harry had teveel last van zijn rug. "Die is eigenlijk verrot door mijn tien jaar in het leger", vertelde de prins aan de Sunday Telegraph.

Harry had vooraf ook niet meegedaan aan de warming-up, zo viel meteen op in Coworth Park waar de prinsen deelnamen aan de Audi Polo Challenge. Harry klom nog wel in het zadel, speelde ook een deel van de wedstrijd mee, maar moest aan de zijlijn worden behandeld voor zijn rug en besloot daarna om af te haken.

Het prinselijke team, dat aandacht wilde voor Harry's Sentebale en William's Tusk project, won wel.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: