BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins Jaime en prinses Viktória ouders van een dochter

Prins Jaime en prinses Viktória de Bourbon de Parme zijn ouders geworden van een dochter! Het meisje heeft de naam Gloria Irene gekregen.

Gloria Irene is geboren in Rome en weegt 3355 gram. Moeder en dochter maken het goed. Prins Jaime en prinses Viktória hebben ervoor gekozen om het kind te vernoemen naar de moeder van Jaime, prinses Irene.

Het pasgeboren meisje is de tweede dochter van Jaime en Viktória. De oudste dochter Zita Clara werd op 21 februari 2014 in Amsterdam geboren.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: