BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins William zoekt school voor George

Prins William is alvast aan het uitkijken naar een basisschool voor zijn zoon prins George, die over een paar maanden drie jaar wordt.

William bezocht dinsdag het kankerinstituut The Royal Marsden, om een onderzoekscentrum voor borstkanker te openen. Aan een van de patiënten die hij sprak vertelde William hoe het gaat met de kinderen, George en Charlotte.

Volgens Hello! antwoordde William op de vraag van patiënte Kathryn England dat George en Charlotte behalve lief ook erg luidruchtig zijn én dat hij alvast wat scholen aan het uitkiezen is.

Vroege leerling

George is geboren in juli 2013. Met zijn geboortedatum wordt hij een vroege leerling. Als hij in 2017 vier jaar wordt, gaat hij vanaf september naar school. Prins George gaat nu nog naar een peuterspeelzaal van Westacre Montessori School Nursery in Norfolk, niet ver van Anmer Hall, het huis van de hertog en hertogin van Cambridge op het koninklijk landgoed Sandringham.

Prins William en zijn vrouw Kate laten hun kinderen momenteel in Norfolk opgroeien, maar het is nog niet bekend of George daar ook zijn schooljaren zal doorbrengen. Een school in Londen behoort volgens Hello! eveneens tot de mogelijkheden.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: