BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Albert maakt rit met oud coureur Coulthard

Prins Albert heeft vorige week in aanloop naar de Formule 1-race in Monaco een ritje door de stad gemaakt met voormalig coureur David Coulthard. De Brit nam hem mee in zijn Mercedes 280 SL. De beelden van de ontmoeting zijn door het paleis op Facebook gezet.

Coulthard was in Monaco als commentator voor Channel 4. Met de prins praatte hij onder meer over hoe het is om in Monaco te wonen, zijn familie en zijn passie voor de sport. Ook verkenden de twee alvast het circuit.

Aan het einde van de rit bedankt Albert Coulthard voor de leuke rit. "Fantastisch. Ik heb het zeer op prijs gesteld", aldus de prins, die eraan toevoegde dat hij niet bang was. "Ik heb wel engere ritten meegemaakt."

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: