BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Bernhard verwelkomt Verstappen op Zandvoort

Max Verstappen werd zaterdag warm onthaald door een grote massa mensen op het circuit van Zandvoort. Prins Bernhard, die het circuit eerder dit jaar kocht, haalde de Formule 1-held naar de Familieracedagen.

Max geeft tijdens de familieracedagen demonstraties in zijn bolide van Red Bull. De jonge coureur is zondag ook nog te bewonderen in Zandvoort.

Na de demonstraties van Verstappen werden op Zandvoort ook verschillende races gereden. En ook Bernhard stapte natuurlijk in een raceauto. De zoon van prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven reed rondjes in de nieuwe LMP3-bolide.

Verder was er een parade met supercars. Ook konden bezoekers in een simulator hun eigen racetechnieken verbeteren en kinderen konden racen op een kartbaan.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: