BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Drones landen voor koningin Máxima

Koningin Máxima kwam donderdag voor de tweede keer in een week naar Eindhoven. Een week geleden reikte ze er de Koning Willem I Prijs 2016 uit. Ditmaal opende ze SingularityU The Netherlands in Eindhoven.

De nieuwste technologieën inzetten om wereldwijde uitdagingen op het gebied van water, voedsel, mobiliteit en gezondheidszorg aan te pakken. Dit is de doelstelling van SingularityU The Netherlands.

Koningin Máxima kreeg een rondleiding langs de nieuwste uitvindingen in de Innovation Hub.

De officiële opening liep anders dan de koningin had verwacht. Ze knipte een lint door dat was gespannen door twee drones. Máxima leek in de veronderstelling dat de drones zouden blijven vliegen, terwijl zij de schaar hanteerde. Maar voordat ze het lint had bereikt, waren de drones tot haar eigen verrassing al netjes geland.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: