BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Kaartverkoop openstelling Noordeinde start

Vanaf donderdagochtend 09.00 uur kunnen kaarten worden gekocht voor de openstelling van Paleis Noordeinde. Ook het Koninklijk Staldepartement is deze zomer een aantal dagen te bezichtigen voor publiek.

Voor de prijs van zes euro mogen belangstellenden een kijkje nemen in het werkpaleis van koning Willem-Alexander. In totaal zijn ongeveer 20.000 kaarten beschikbaar, maakte de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) woensdag bekend.

Tickets zijn alleen te bestellen via www.tickets.paleisnoordeinde.nl. De kaarten zijn persoonsgebonden, geïnteresseerden kunnen via de site een locatie, dag en tijdstip van bezichtiging kiezen. Het streven is ook in de toekomst zomeropenstellingen te organiseren. Daarover valt na de zomer een besluit.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers:

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook