BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koninklijke vaders

Het is Vaderdag! Iedere vader heeft zijn eigen kwaliteiten, zo ook de koninklijke papa's.

Koning Willem-Alexander

Zo trots als een pauw is de koning op zijn 'A-Team', Amalia, Alexia en Ariane. Dat de prinsessen dol zijn op hun vrolijke vader, is ook overduidelijk!

Kroonprins Haakon

Prinses Ingrid Alexandra en prins Sverre Magnus hebben een energieke en avontuurlijke vader. Prins Haakon van Noorwegen neemt de kinderen mee naar sportieve werkbezoeken en vakanties. Als hij op zijn veertigste verjaardag een parachutesprong maakt, wachten de kinderen vol trots beneden op hun stoere papa.

Prins William

De Britse royal ontvangt veel kritiek omdat hij te weinig uren zou werken. Eigenlijk is prins William gewoon een betrokken vader die het liefst zo veel mogelijk tijd met zijn gezin doorbrengt. Tijdens de viering van de negentigste verjaardag van koningin Elizabeth houdt hij zich dan ook vooral bezig met zijn kleintjes: George en Charlotte.

Prins Daniel

Prinses Estelle is gek op haar vader Daniel. Als de lange doopdienst van haar broertje Oscar haar teveel wordt hangt ze lekker tegen haar lieve papa aan. En ook zijn pasgeboren zoontje krijgt Daniel met gemak stil.

Koning Felipe

Felipe is trots op zijn twee prachtige dochters Leonor en Sofia. We zien het bij bijna ieder publiekelijk moment: hij knuffelt de meisjes, aait over de wangen en friemelt aan de haren.