BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Nieuw officieel portret Deense koninklijke familie

Het Deense hof heeft een nieuw familieportret laten maken voor de website en sociale media kanalen. Sinds kort zijn de royals actiever aanwezig online. Het koningshuis is te vinden op Facebook en Instagram.

Op de nieuwe officiële foto van de koninklijke familie zien we koningin Margrethe en haar man Henrik, kroonprins Frederik en kroonprinses Mary, prins Joachim en prinses Marie. De foto's genomen op de76ste verjaardag van de koningin door fotograaf Steen Brogård.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers:

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook