BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Nieuwe foto van jarige prinses Madeleine

Prinses Madeleine van Zweden is vrijdag jarig. De jongste dochter van koning Carl Gustaf en koningin Silvia, die op staatsbezoek in Bhutan zijn, is 34 jaar geworden.

Prinses Madeleine woont met haar gezin in Londen, vanwege het werk van haar man Chris. Zelf is ze al jaren actief voor de World Childhood Foundation, die door haar moeder koningin Silvia is opgericht.

Komende woensdag is het weer feest in huis. Dan vieren prinses Madeleine, Chris en prinses Leonore (2) de eerste verjaardag van hun zoon en broertje prins Nicolas.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: