BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Overzicht: Máxima in Natan bij streekbezoeken

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima brachten maandag een streekbezoek aan Friesland. De koningin straalde in een outfit van modehuis Natan met een hoed van ontwerpster Fabienne Delvigne. Niet echt een opvallende keuze. De koningin draagt vaak jurken en rokken van Natan en zeker bij streekbezoeken.

West-Brabant

In februari bezocht het koningspaar West-Brabant. De koningin droeg een bekende japon van modehuis Natan met een hoed van ontwerpster Fabienne Delvigne.

Kop van Noord-Holland

Voor het streekbezoek aan de Kop van Noord-Holland in september 2014 koos Máxima voor wat meer kleur. Modejournaliste Josine Droogendijk merkte op dat het opnieuw ging om een japon van Natan en hoed van Fabienne Delvigne.

Groningse en Drentse Veenkoloniën

In februari van vorig jaar bezocht het koningspaar de Groningse en Drentse Veenkoloniën. Koningin Máxima droeg een bekende japon die we ook al eens zagen bij de Belgische koningin Mathilde. En ja, opnieuw van Natan met hoed van Fabienne Delvigne.

Zeeuws-Vlaanderen

Tijdens het bezoek aan Zeeuws-Vlaanderen straalt de koningin in een gele rok met top van Natan en en grote hoed van, opnieuw, Fabienne Delvigne.

Limburg

In oktober 2015 doorbreekt Máxima het patroon. Bij het streekbezoek aan de voormalig mijnstreek van Limburg kiest ze voor een japon van Dolce & Gabbana. Even iets anders!

De Achterhoek

In mei 2014 bezocht het koningspaar de Achterhoek. De koningin verscheen in een rok en top van modehuis Natan.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: