BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins Charles bakt pannenkoeken in Schotland

Prins Charles heeft woensdag tijdens zijn jaarlijkse bezoek aan Schotland laten zien ook een keukenprins te zijn. De Britse troonopvolger bakte pannenkoeken in een van de jeugdcentra van zijn The Prince’s Trust.

Ook Charles’ vrouw Camilla hield zich in Schotland bezig met eten. De hertogin van Cornwall, die in Schotland wordt aangesproken als hertogin van Rothesay, bezocht in Edinburgh een broodjeszaak waar daklozen werken. Camilla kocht een paar maaltijden die ze aan daklozen doneerde.

Charles en Camilla brengen jaarlijks een bezoek aan Schotland. Het paar arriveerde dinsdag. In Perth bezocht de prins een werkplaats waar sporrans, de traditionele tasjes die met een kilt worden gedragen, worden gemaakt. In Rosyth kreeg hij een rondleiding over een marineschip dat in aanbouw is.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: