BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins William bij EK-wedstrijd Engeland

Prins William zat maandagavond op de tribune in het Franse Saint-Étienne. Daar zag hij een doelpuntloze EK-wedstrijd tussen Slowakije en Engeland.

Hoewel er niet werd gescoord, was er wel reden voor feest. Engeland had genoeg aan het 0-0 gelijkspel voor een plek in de achtste finale.

Voor een betere pot voetbal moest de oudste zoon van de prins van Wales in Toulouse zijn. Daar speelde Wales tegen Rusland. Dankzij de drie doelpunten van Aaron Ramsey, Neil Taylor en Gareth Bale schakelde voetbaldwerg Wales het grote Rusland uit.

Hoe lang William in Frankrijk blijft, is niet bekend. Een ingewijde liet People weten dat de prins dinsdagochtend vroeg terugvliegt naar Groot-Brittannië, zodat hij zijn verjaardag thuis kan vieren. William mag dinsdag 34 kaarsjes uitblazen.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: