BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prinses Beatrix bij symposium Muscles2Meet

Prinses Beatrix is vrijdag in Zeist aanwezig bij Muscles2Meet Neuromuscular Young Talent Symposium, een initiatief van het Prinses Beatrix Spierfonds.

Het Prinses Beatrix Spierfonds streeft ernaar de kwaliteit van spierziekten-onderzoek in Nederland te borgen en te optimaliseren. Muscles2Meet wordt georganiseerd door promovendi op het terrein van spierziekten en is bedoeld om jonge talentvolle onderzoekers aan zich te binden.

Prinses Beatrix, sinds 1956 beschermvrouwe van het naar haar vernoemde fonds, is vanaf het begin betrokken geweest bij de opzet van het symposium. Ze nam vorig jaar deel aan de eerste brainstormsessie.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: