BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prinses Beatrix opent ‘Weer toekomst’ in Museum Hilversum

Prinses Beatrix opent maandag 20 juni de foto-expositie ‘Weer toekomst’ in Museum Hilversum.

 ‘Weer toekomst’ is een expositie van Ahmet Polat, Fotograaf des Vaderlands, Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF en Museum Hilversum. De foto-expositie gaat over de integratie van vluchtelingen door studie en werk. De expositie is van 21 juni tot en met 26 juli geopend. Vanaf september gaat de expositie op reis langs hogescholen en universiteiten in Nederland.
 
Het UAF is in 1948 opgericht. De vluchtelingenorganisatie begeleidt vluchtelingen bij hun studie in het hoger onderwijs en bij het vinden van een baan die aansluit bij hun capaciteiten. Zo kunnen zij in Nederland een nieuw bestaan opbouwen. Op 20 juni is het Wereldvluchtelingendag.

Bron: RVD

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: