BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Albert en Charlène in september naar VS

Prins Albert van Monaco en zijn echtgenote prinses Charlène reizen na de zomer af naar de Verenigde Staten. De twee staan in september in Washington D.C. stil bij tien jaar diplomatieke banden tussen de VS en Monaco, vertelde Albert in een interview met People.

Albert en Charlène gaan niet alleen naar de Amerikaanse hoofdstad. In New York zijn ze bij de opening van een nieuwe winkel van Cartier, waar een eerbetoon wordt gebracht aan Alberts ouders, prins Rainier en prinses Grace. In ‘the big apple’ schuiven Albert en Charlène ook aan bij het jaarlijkse diner van de Princess Grace Foundation.

Als het aan Albert ligt, nemen hij en zijn vrouw ook nog de tijd voor een korte vakantie. “Ik zou Charlène graag Ocean City, New Jersey laten zien. Ik kwam daar als kind vaak.” De in Philadelphia geboren Grace Kelly zette de traditie van haar familie voort en bracht ook na haar huwelijk met prins Rainier veel zomers door aan de kust van New Jersey. “Er is elk jaar op Labor Day nog een reünie van de Kelly’s in Ocean City”, weet Albert. “Misschien verrassen we ze wel!”

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: