BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Bhutaans prinsje glimlacht op nieuwe foto

Het koningspaar van Bhutan heeft donderdag een nieuwe foto van hun zoon gedeeld. Daarop is te zien hoe het vier maanden oude kereltje vrolijk in een draagzak op de buik van zijn vader koning Jigme Khesar Namgyel Wangchuck bungelt.

De 36-jarige Drakenkoning deelde de foto via Facebook. De afbeelding van vader en zoon in een maïsveld kan worden gebruikt als kalender voor juli. De foto van de koning en het drakenprinsje Jigme Namgyel Wangchuck werd eerder deze maand gemaakt tijdens een trip van het gezin naar het oosten van Bhutan.

Drakenprinsje

Jigme Namgyel Wangchuck is het eerste kind van de koning en zijn elf jaar jongere vrouw koningin Jetsun Pema. Het drakenprinsje werd in februari geboren, zijn naam werd pas in april bekendgemaakt. Toen stond het bergkoninkrijk in het teken van Zhabdrung Kuchoe, een nationale feestdag waarmee Bhutan zijn eerste heerser eert.

Wallpaper

Wilt u de kalender als wallpaper op de computer of telefoon? Klik dan hier om deze te downloaden!

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: