BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Charles en Camilla genieten van Flower Show

Prins Charles en echtgenote Camilla hebben woensdag een bezoek gebracht aan de 135e Sandringham Flower Show, op het koninklijke landgoed Sandringham. Die visite staat jaarlijks op hun agenda.

Behalve veel siertuinen, planten en bloemen kreeg het paar ook een ludieke presentatie van de koninklijke familie te zien in de vorm van hoofden van papier-maché, gemaakt door scholieren uit Norfolk.

Charles had de grootste lol. "Dat is Harry", riep hij lachend toen hij de gelijkenis van zijn jongste zoon opmerkte. "Als je de kop omdraait, ziet hij er hetzelfde uit met die baard", grapte de prins. Maar toen de lerares dat uitvoerde, vond Charles het toch wel gemeen.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: