BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

De vakantieplannen van William en Harry

Prins William is met zijn gezin vertrokken naar Frankrijk voor een vakantie. De prins, zijn vrouw Catherine en hun twee kinderen George en Charlotte kwamen volgens een lokale krant dinsdagmiddag aan op een klein vliegveldje in Zuid-Frankrijk.

De familie zou voor de reis het privévliegtuig van een goede vriend hebben geleend. Het is niet bekend waar de royals verblijven. Ze gaan naar verluidt op bezoek bij vrienden en familie in Frankrijk.

Prins Harry aan de slag in Afrika

De Britse prins Harry steekt de komende weken de handen uit de mouwen in Afrika. Hij gaat aan de slag voor verschillende projecten die zich inzetten voor wildlife-beheer en het behoud van lokale gemeenschappen in zuidelijk Afrika.

Vorige zomer bracht Harry ook al door in Afrika om mee te werken met een aantal beschermingsprojecten. Afgelopen jaar werkte de prins samen met experts aan een programma waarmee hij initiatieven ter bescherming van bedreigde diersoorten kan ondersteunen.

Een van de projecten waar hij bij aansluit is African Parks 500 elephants. De prins gaat in Malawi meehelpen met het verplaatsen van honderden olifanten naar een nieuw reservaat.

Bron: ANP