BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Fotosessie Deense koninklijke familie

Het is net als in Nederland ook in Denemarken een traditie: een fotosessie met de koninklijke familie aan het begin van de zomervakantie. Maandag mocht de pers de Deense royals fotograferen op op Gråsten Slot, het vaste zomerverblijf van koningin Margrethe en prins Henrik.

Op sociale media deelt het Deense koningshuis een video van het fotomoment.

Prins Joachim en prinses Marie waren niet aanwezig. Zij zijn met hun kinderen Henrik en Athena op vakantie in Frankrijk.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers:

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook