BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koningin Máxima bij Postcode Lottery Green Challenge

Koningin Máxima is woensdagmiddag 14 september in de Gashouder in Amsterdam aanwezig bij de finale van de 10e editie van de Postcode Lottery Green Challenge, een internationale wedstrijd voor startende duurzame ondernemers.

Het doel van de wedstrijd is startende ondernemers een impuls te geven, zodat hun duurzame oplossingen daadwerkelijk ontwikkeld kunnen worden en op de markt komen.

Dit jaar ontving de organisatie 292 inzendingen. Tijdens de finale op 14 september pitchen vijf finalisten hun ondernemingsplan aan de internationale jury. De voorzitter is Christiana Figueres, voormalig hoofd van de klimaatafdeling van de Verenigde Naties. Zij overhandigt de hoofdprijs van 500.000 euro aan de winnaar, de tweede prijs bedraagt 200.000 euro.

Bron: RVD

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: