BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Nieuwe Vogue-foto van Mary en Frederik

In de maand augustus schitteren kroonprins Frederik en kroonprinses Mary van Denemarken op de cover van de Australische Vogue. Het Deense hof heeft alvast een prachtig portret, gemaakt door Mario Testino, vrijgegeven.

De bekende fotograaf Mario Testino fotografeerde eerder al de Britse royals, Het Nederlandse koningspaar en koningin Rania. Prinses Mary heeft naast de shoot ook een interview gegeven.De prinses praat met Vogue over duurzame mode en gelijkheid tussen man en vrouw.

Op instragram deelde het Deense hof deze prachtige nieuwe foto!

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: