BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins Albert feliciteert Ronaldo

Prins Albert II van Monaco heeft de geblesseerde Portugese superster Cristiano Ronaldo gefeliciteerd met de Europese titel voor het Portugese elftal. Albert zag vanaf de tribune hoe het Portugese elftal Frankrijk versloeg in de finale van het Europees kampioenschap voetbal. Ook de Franse president François Hollande zat op de eretribune van het Stade de France in Saint-Denis.

Ronaldo was in tranen toen hij per brancard van het veld werd gedragen. Zonder de sterspeler knokte Portugal zich naar de eerste Europese titel. Het Portugese elftal won door een doelpunt van invaller Éder in de tweede helft van de verlenging.

Als aanvoerder van Portugal mocht de geblesseerde Ronaldo de bokaal voor de Europees kampioen als eerste in zijn handen nemen. Maandag werd bekend dat de Portugees zijn kruisband heeft verrekt. Binnen enkele weken kan de vedette weer beschikbaar zijn voor zijn club Real Madrid.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: