BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins George is grootste stijlicoon voor kinderen

Prins George, die vrijdag drie kaarsjes uit mag blazen, is uitgeroepen tot het grootste stijlicoon voor kinderen, zo schrijft Hello Magazine.

Uit nieuw onderzoek van Rakuten Marketing blijkt dat meer dan een derde van de ouders die meededen zeggen dat het zoontje van prins William en zijn vrouw Kate het meeste effect heeft op wat hun peuters dragen.

De uitkomst van het onderzoek komt niet uit de lucht vallen, aangezien bijna alles wat het kleine prinsje draagt onmiddellijk uitverkocht raakt. Romeo Beckham, spruit van Victoria en David Beckham, behaalde de tweede plaats als meest invloedrijke kind op de mode. Broer Cruz Beckham werd derde.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: