BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins George steelt de vliegshow

Prins George mocht vrijdag met zijn ouders mee naar een vliegshow. Zijn moeder Kate is beschermvrouwe van de Air Cadet Organisation voor aspirant-luchtmachtofficieren, die 75 jaar bestaat. Dat schrijft Daily Mail vrijdag.

Bezoekers van de Royal International Air Tattoo bij de RAF (Royal Air Force) waren blij verrast met de komst van de bijna driejarige prins. George droeg oorbeschermers om het geluid van de vliegtuigen te dempen. Hij wees naar de vliegtuigen in de lucht en zwaaide naar de aanwezigen.

De Air Tattoo is de grootste militaire vliegshow ter wereld. Prins William diende als piloot bij de Britse luchtmacht.

Bron; ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: