BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins William noemt George verwend

De Britse prins William en zijn vrouw Catherine hebben zondag in Portsmouth gekeken naar de zeilrace van de America's Cup World Series. Het stel zag hoe het Britse team met de winst aan de haal ging. Tijdens het bezoek had William het ook nog even over de verjaardag van prins George.

De hertog en hertogin van Cambridge, gekleed in het teamshirt van de Britten, namen na aankomst eerst een kijkje bij de aanlegplaats waar de vooruitgang met de testboten werd bekeken. Daarna ontmoetten William en Kate de teams die meedoen aan de race en jongeren van 1851 Trust, een organisatie die onder meer jongeren aanmoedigt te gaan zeilen. Kate is beschermvrouwe van dit fonds.

Verjaardag George

Volgens de hertog van Cambridge is zijn driejarige zoontje te veel verwend. ''Hij heeft te veel cadeau's gekregen.'' De prins wilde niet kwijt wat hij en zijn vrouw hun zoontje precies cadeau hebben gedaan.

William en Kate waren vorig jaar ook al in Portsmouth om naar de zeilrace te kijken. Helaas voor het stel werd de boel toen uitgesteld vanwege slecht weer. Afgelopen vrijdag kwam prins Philip al kijken naar de snelle boten.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: