BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prinses Amalia op krukken bij fotosessie

Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane hebben vrijdagmiddag geposeerd voor de pers. De traditionele fotosessie voorafgaande aan de zomervakantie vond plaats in de tuin van Villa Eikenhorst in Wassenaar, waar het koninklijk gezin woont.

Tot vrijdagochtend was onduidelijk of koningin Máxima aanwezig zou zijn bij het jaarlijkse fotomoment. De koningin moest eerder deze week op doktersadvies rust houden vanwege een lichte hersenschudding, die ze vorige week door een val had opgelopen.

Naast koningin Máxima zit ook prinses Amalia in de lappenmand. Zij heeft haar enkel verstuikt. De oudste dochter van het koningspaar verscheen op krukken in de tuin.

Fotosessie koninklijke familie