BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Queen Elizabeth zoekt keukenhulp

Koningin Elizabeth is op zoek naar een nieuwe vaatwasser. Geen mechanische maar een menselijke. Op de website van het Britse koninklijk huis is een advertentie geplaatst voor een keukenhulp, die verantwoordelijk is voor schone pannen en glimmende borden, maar ook kan helpen bij het bereiden van het eten.

Van de kandidaat wordt verwacht dat hij een 'teamspeler' is. Het aanvangssalaris is 19.000 euro per jaar, met 33 vakantiedagen. Er is de optie om in het paleis te komen wonen, hetgeen dan wordt verrekend met het inkomen. Ervaring is niet nodig. De 'Master of the Household’s Office' zorgt voor de benodigde opleiding.

De werkweek bestaat uit vijf dagen, maar de inzet kan worden gevraagd op willekeurig welke dag. En als de koninklijke familie elders verblijft, wordt van de keukenhulp verwacht dat hij fluitend zijn koffers pakt en in Windsor of Sandringham aan de slag gaat. 'U zult die uitdaging omarmen', aldus de advertentie.

Klik hier om de vacature te bekijken!

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: