BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Royals in zomers wit

Je merkt het niet elke dag in Nederland maar: het is zomer! Alle vrouwen mogen hun witte broeken, jurkjes en blousjes weer uit de kast trekken voor een frisse en zomerse look. Laat je inspireren door een foto-overzicht van de royals in zomers wit.

Koningin Letizia
Een prijs voor succesvolle vrouwen moet natuurlijk worden uitgereikt door een echte powervrouw. Koningin Letizia van Spanje reikte dinsdag de Fedepe Awards uit in Retiro Park in Madrid. Op deze zonnige middag droeg de Spaanse royal een witte jurk met bloemenafdruk en bijpassende oorbellen.

Koningin Máxima
Hoe maak je een simpele zomeroutfit toch koninklijk? Koningin Máxima toonde het vorig jaar tijdens SAIL in Aruba. Ze droeg een witte japon gecombineerd met prachtige parelsieraden.

Hertogin Catherine
Een witte japon kan ook zorgen voor een klassieke uitstraling. Hertogin Catherine koos tijdens haar bezoek aan India voor een zwierige jurk met een kraagje, zoals we vaker zien bij haar.

Kroonprinses Victoria
De Zweedse prinses Victoria is jarig in de zomervakantie en viert het met familie en het volk. Op het eiland Öland verschijnt ze jaarlijks met haar gezin voor een fotomoment. Dit jaar koos de royal voor een zomerse witte japon met V-hals. De leren sandalen en riem maken de mooie jurk een tikkeltje stoer.

Koningin Mathilde
Een witte outfit gaat goed samen met rode lipstick. Bij de Koningin Elisabeth Wedstrijd vorig jaar droeg de Belgische koningin een jurkje met bolletjespatroon. De rode lippen en het ceintuur maken dit simpele jurkje elegant.

Prinses Charlène
Wit in combinatie met rode lippen is een look die we bij Charlène steeds vaker zien. Vanwege haar lengte staat bij deze prinses een witte japon oogverblindend als ze hem draagt tot op de grond.  

Kroonprinses Mary
Bij een zakelijk diner in de zomermaanden moet je natuurlijk zowel zomers als chique voor de dag komen. De Deense kroonprinses Mary kan dit als geen ander.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers:

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook