BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Verjaardagskleding George vliegt de winkels uit

Prins George vierde vrijdag zijn derde verjaardag en werd voor de gelegenheid in verschillende kledingsetjes op de foto gezet. Sinds de publicatie van de verjaardagsfoto's vliegt de schattige kinderkleding van de kleine prins wereldwijd over de digitale toonbank.

De zoon van prins William en Catherine werd gefotografeerd in verschillende casual shorts en shirtjes van een van de favoriete merken van zijn moeder; Pepa & Co. Emily Cohen, medeoprichter van het bedrijf, meldt aan Woman's Day dat de verkoop door het dak gaat. "We wisten al dat Catherine een enthousiast supporter is van jonge Britse ontwerpers en we zijn enorm vereerd dat onze kleding is gebruikt voor de officiële fotoshoot."

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: