BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

William en Kate steunen Andy Murray

De Schotse tennisser Andy Murray kreeg zondagmiddag in de mannenfinale van het tennistoernooi van Wimbledon morele steun van de hertog en hertogin van Cambridge. Prins William en echtgenote Catherine hebben de tennispartij van Murray tegen de Canadees Milos Raonic vanuit de koninklijke loge bijgewoond. Andy Murray veroverde voor de tweede keer in zijn carrière de Wimbledon-titel.

Catherine, beter bekend als Kate, neemt dit jaar naar verluidt het beschermvrouwschap van Wimbledon over van koningin Elizabeth. Ze is de afgelopen twee weken al regelmatig in de ereloge verschenen, onder andere bij de halve finale van het damestoernooi.

Andy Murray veroverde gisteren voor de tweede keer in zijn carrière de Wimbledon-titel.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: