BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Commentator ziet Máxima aan voor vrouw van windsurfer Rijsselberghe

Een commentator van de Amerikaanse zender NBC maakte zondag een grote fout. Als de koninklijke familie in beeld verschijnt ziet hij koningin Máxima aan voor de vrouw van de Nederlandse windsurfer Dorian van Rijsselberghe.

De topsporter klimt na het behalen van een gouden medaille op het jacht van het koningspaar om hen te begroeten. Als koningin Máxima Dorian omhelst om hem te feliciteren spreekt de commentator over 'de vrouw van Rijsselberghe'.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: