BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koningspaar Bhutan deelt nieuwe foto's prinsje

Koning Jigme Khesar Namgyel Wangchuk en koningin Jetsun Pema van Bhutan hebben op social media nieuwe foto's van hun zoontje gedeeld. Jigme Nagyel is geboren in februari en elke maand maakt het koningspaar een paar foto's openbaar voor een online-kalender.

"Het is een grote vreugd onze prins zo snel op te zien groeien", staat geschreven bij een foto van het zes maanden oude ventje en zijn ouders. Op andere foto's is Jigme Nagyel te zien met zijn vader tijdens een bezoek aan Bumthang, waar moeder Jetsun vandaan komt. Daar werden zij verwelkomd door een enthousiaste menigte die een glimp op probeerde te vangen van het prinsje.

De koning en de koningin reizen door het koninkrijk in de Himalaya om hun zoon te introduceren aan het volk.

Bron: ANP
Foto's: Facebook

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: