BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Nieuwe portretten van Frederik en Mary

Vanaf vrijdag kan men twee nieuwe, prachtige portretten van de Deense kroonprins Frederik en zijn vrouw Mary bewonderen. De wereldberoemde fotograaf Marco Grob maakte nieuwe foto's van de royals voor zijn tentoonstelling 'iconische portretten'.

De expositie is vanaf vrijdag te zien is in het Nationaal Historisch Museum op het Frederiksborg Slot.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: