BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins Joachim fietst met gezin naar het strand

De Deense prins Joachim geniet met zijn gezin in Rio de Janeiro, waar deze week de Olympische Spelen beginnen. Dinsdag waren Joachim, zijn vrouw Marie en hun kinderen bij de opening van het Deense paviljoen op het Ipanema-strand.

Joachim en zijn gezin maakten van de gelegenheid gebruik om een fietstochtje te maken langs het beroemde strand. De jongste kinderen, de zevenjarige prins Henrik en de vierjarige prinses Athena, kregen een plekje in een fietskar. Billed Bladet publiceerde foto’s van het fietsende gezelschap.

Ook Joachims oudere broer kroonprins Frederik is met zijn vrouw Mary in Brazilië. In het weekeinde bezochten de Deense royals met z’n allen de Iguaçu-watervallen op de grens met Argentinië.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: