BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prinses Beatrice gaat voor zichzelf beginnen

Prinses Beatrice stopt met haar baan bij de New Yorkse firma Sandbridge Capital om voor zichzelf te beginnen. De dochter van prins Andrew en Sarah Ferguson begint een start-up in samenwerking met haar huidige werkgever, heeft een bron aan Daily Mail laten weten.

De 27-jarige prinses gaat met een aantal anderen een adviesbureau opzetten onder auspiciën van Sandbridge Capital, een bedrijf dat investeert in gezondheid en lifestyle. Het zou de vijfde baan voor Beatrice in vijf jaar zijn. Volgens de bron is het de wens van Beatrice om zich meer op het ondernemerschap toe te leggen.

De prinses, die een relatie heeft met het 32-jarige Uber-directielid Dave Clarke, viert momenteel vakantie op een Grieks eiland.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: