BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

William met gezin in luxe hotel

Prins William heeft niet het minste hotel gekozen voor zijn vakantie in Frankrijk. Volgens de regionale krant Sud Ouest verbleven William, Kate en hun kinderen prins George en prinses Charlotte een paar nachten in het Hôtel du Palais in Biarritz waar al veel royals sliepen.

Een kamer in het hotel aan de Franse westkust kost minimaal een paar honderd euro per nacht. Daarvoor krijgen de gasten toegang tot onder meer een spa, sauna, buitenzwembad, solarium en Turkse stoombaden. De restaurants in het hotel worden gerund door sterrenchef Jean-Marie Gautier.

Het Hôtel du Palais was jarenlang het zomerverblijf van keizer Napoleon III en zijn vrouw Eugénie. Het werd omstreeks 1855 gebouwd. In 1880 werd het omgebouwd tot een hotel met casino. Het hotel trekt veel hoogstaande gasten, onder wie de Britse koning Edward VII.

William arriveerde op 26 juli met zijn gezin in Frankrijk. Het viertal gaat naar verluidt op bezoek bij vrienden en familie. Dit najaar bezoeken de hertog en hertogin van Cambridge Canada. Gefluisterd wordt dat de driejarige George en de eenjarige Charlotte meegaan.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: