BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Ari Behn vergeet jarige Märtha Louise niet

Prinses Märtha Louise heeft donderdag ter gelegenheid van haar 45ste verjaardag ook van haar sinds kort ex-man Ari Behn gelukwensen gekregen. 'We houden van je' schreef hij op Instagram, naast een fraaie foto van een bloeiende dahlia.

Prinses Märtha Louise vertoonde zich woensdagavond voor het eerst sinds de aankondiging van haar echtscheiding begin augustus weer in het openbaar. Ze woonde in het paleispark met de overige leden van de koninklijke familie en vele Noren de openluchtpremière bij van de film 'Het nee van de koning'.

De zomer heeft Märtha Louise gebruikt om haar leven weer op de rails te krijgen, zo meldde donderdag de Noorse zender TV2. Ze kwam dan ook niet naar het grote tuinfeest dat haar ouders eerder deze maand organiseerden en ook de Paralympische Spelen in Rio de Janeiro sloeg ze over.

Ari Behn heeft deze zomer een nieuwe woning gekocht, waar de drie dochters van het paar ook een plekje kunnen vinden wanneer ze bij hun vader verblijven.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: