BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Betere tv-ontvangst voor koningin Elizabeth

Koningin Elizabeth kan na de zomervakantie meer televisiekanalen bekijken dan voorheen. Haar afwezigheid in Schotland is gebruikt voor vervanging van de satellietschotels op het dak van Buckingham Palace, zo meldt The Sun.

Onzichtbaar voor het publiek zijn drie nieuwe schotels van elk 85 centimeter groot geplaatst ter vervanging van de twaalf jaar oude en in ongebruik geraakte exemplaren. Dat was hard nodig, aldus paleisofficials in een toelichting bij de vergunningaanvraag.

Niet alleen de televisieminnende vorstin kan meer kanalen zien, ook haar buitenlandse gasten die tijdens staatsbezoeken in het paleis logeren, hebben nu meer kans om ook een televisiestation uit eigen land te kunnen bekijken.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: