BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Carl Philip en Sofia onthullen huwelijkscadeau

Een dag later dan oorspronkelijk gepland vanwege de uitvaart van gravin Gunnila Bernadotte (de tante van koning Carl Gustaf), hebben de Zweedse prins Carl Philip en prinses Sofia vrijdag het natuurpark Hykjeberg bij Älvdalen bezocht.

Aanleiding voor het prinselijk bezoek was de verdubbeling in grootte van het in 1990 geopende park, dat door hun komst officieel werd ingewijd. Carl Philip en Sofia onthulden ook een bank van zandsteen uit Dalarna, die ze als huwelijkscadeau hadden gekregen van het graafschap Dalarna.

De bank, die door het prinselijk paar meteen werd benut, staat op het hoogste punt van Hykjeberg, waar bezoekers van het park een mooi uitzicht hebben over de omgeving.

Bron: ANP

A photo posted by Kungahuset (@kungahuset) on

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: